Çocuklar ve Büyükler için Bioplante Kozmetik ve Diş Sağlığı Ürünleri

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda organik ürünler üzerine harika bir marka ile tanıştım. "Bioplante "Organik ve doğal içerikli, Natrue sertifikasına sahip cilt bakımı, kozmetik ve ağız sağlığı ile ilgili çok çeşitli ürün gamına sahip bir marka. Belki daha önce ezcanelerde diş macunları ve diş fırçaları ile dikkatinizi çekmiştir.



Çocuklar için almak istediğim ama ne zamandır görüp de ertelediğim şu bambu diş fırçalarını 3 al 2 öde  kampanyası ile görünce aldım. Organik diş macunu da bedavaya gelmiş oldu.



Bambu fırçaların ne özelliği var derseniz; BPA'sız, toksit madde içermiyor, doğal olarak antiseptik özelliği bulunan bambudan yapılmış. Çocuklar için tek renk yapmışlar fırçaları, sadece sapın ucunda kırmızı renkli bir bant var. Kızım kardeşi ile karışmasın diye kendince bazı şekiller yapmış :) Pembe, mavi gibi iki renk olsa daha iyi olabilir belki.



Organik Diş Macununda ne var ne yok derseniz; Öncelikle FLORÜR İÇERMİYOR. Alkol, paraben, petrokimyasal maddeler, gluten, sentetik boya, sentetik parfüm içermez.
Ağız bakımına yardımcı diş ve diş eti hassasiyetlerini iyileştiren AloeVera özleri içerir, diş çürüklerini engelleyen Xylitol içerir.




Bioplante Organik Nemlendirici Yüz Kremi nasıl derseniz? Hem kırışıklıkları önlüyor, cildi besliyor. Hem de zararlı kimyasallardan uzak bir krem, sürüşü rahat, çocukluğumda tadına ve kokusuna bayıldığım limonlu, portakallı  şekerin harika kokusunu bana hatırlattı yıllar sonra çocukluğumda özlediğim kokuyu bu kremle yakaladım :)) Sabahları keyifle uyguluyorum. Ağır kokuları sevmem ama güzel kokulu şeyler de ayrıca iyi hissettiriyor. Bknz Aromaterapi
Neyse konumuza geri dönelim.
Bu kremde cildi ölü hücrelerden arındıran portakal kabuğu mumu özü var benim en çok ilgimi çeken en farklı özelliklerinden bu diye düşünüyorum.
Ve çok sevdiğimiz Hyaluronik asit, vitamin E ve cildi gençleştiren Koenzim Q10 bulunuyor.


Diğer ürünlerine ve ürün özellikleri ile ilgili bilgilere http://www.bio-plante.com/ sitesinden ulaşabilirsiniz.

Ben şimdi rujunu merak ediyorum, kurşunsuz içeriği ve ürünle ilgili övgüler ilgimi çekti.

Son olarak Bioplante ürünlerinin ürün testleri sırasında hayvanlarda teste tabi tutulmadığını ve ürünlerin, uluslararası düzeyde kabul gören Natrue sertifikalarına sahip olduğunu söylemek isterim. Bu sertifikanın olduğu tüm ürünlere güvenle yaklaşabiliriz.


Yorumlar

  1. Hemen siteye göz atayım. Organik ürün denince akan sular durur benim için :) Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkur ederim :) biraz daha pahalı olsa da bence de değiyor

      Sil
    2. Çok tesekkur ederim :) biraz daha pahalı olsa da bence de değiyor

      Sil
  2. Fircalar cok ilgimi cekti bilgi icin tskler😘😘👍👍

    YanıtlaSil
  3. rica ederimmm :) macunu da sevdiler ;)

    YanıtlaSil
  4. Dis ürünlerini duymustum. Firçalari çok güzel.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantra Nedir? Ne İşe Yarar?

Bilmem Kaç Adımda Tuvalet Eğitimi...Bez Bırakma Denemeleri ve "Mutlu Son" :)

Evde Sağlıklı Çikolata Yapımı