Flormar Alışverişim

Normalde Flormar'ın kaş kaleminin en sadık müşterisi olmama rağmen oje ve göz kalemi dışında, daha hiç bir makyaj ürününü denememiştim. Geçen hafta bir Avm içindeki standında yine klasik kaş ve göz kalemi  alırken, pudralar dikkatimi çekti ve de indirim varken alayım dedim.

Bir wet&dry compact pudra, smokey eyes göz kalemi, açık renk kaş kalemi, Full Color Oje'ler

Kısaca merak edenler için mini alışverişimden hızlıca  bahsedeyim.

Öncelik ilk denediğim wet&dry compact pudraya olsun, sade ve şık bir ambalajı var, yapısı gibi kendi de kompakt, aynası, pudranın alt bölümünde de süngeri var. Yanımda pudra taşıma huyum yok, ama yine de hoşuma gitti, ihtiyaç halinde :D at çantana,  yolda süngerle makyajını yap, vs. ben vakitsizlikten hep şipşak yapıyorum makyajımı hatta o sebepten de standtta gördüğüm toz yapılı, ponponlu "loose powder" ı almadım, o biraz etrafa saçılabilecek türde.


flormar
wet&dry compact pudra
Kalemlerden kaş kalemi benim sarf malzemem diyebileceğim türden, vazgeçilmez makyaj malzemem aslında kaşlarım çok seyrek, açık renk olduğu için belirginleştirmem gerekiyor. Flormar Kaş Kalemi de hem kolay sürülüyor, hem de açık rengi bana tam uyuyor. Fiyatı da oldukça uygun.

Smokey Eyes Carbon Black Eye Liner ı kalem olarak görüp, eyeliner gibi de kullanıyordum, meğer ismi de eye liner mış. Bildiğimiz eye linerlar gibi sürmesi zor değil, günlük makyaja da uyuyor. Çok abartılı, ağır makyajlı bir görüntüsü olmuyor. Bir diğer özelliği de waterproof oluşu, suda akmıyor.


Flormar Full color oje
Ve işte mini alışverişten eve gelince en beğendiğimi en sona sakladım. 
Flormar'ın yeni ojesi, Full Color Nail Enamel
Geçen Şok'ta da rastladım, hatta çok mennun oldum Şok'ta kozmetik gördüğüm için :) Böyle şeylerin el altında olması iyi oluyor.
Bu ojelerin ne özelliği var derseniz, öncelikle canlı renkleri var. Evde olunca, ev işleri, çocuklar vs. derken bayadır koyu renk oje sürmüyordum. 2 kat sürmek, beklemek gerekiyor, beklemek lazım.
Full Color'ları ise tek kat sürmek yeterli oluyor. Tek kat olunca da hızla kuruyor, rengi capcanlı sürdün bitti.

Ojem, fincanım ve kurabiyuem isimli çalışmam :D







Özetle bir oje sürmek bile bana iyi geldi, çalışırken her daim oje, makyaj, fönle gezenlerdendim :) evde olunca insan daha az zaman ayırıyor, bu tip şeylere. Ben evde de olsam, önce kendimi daha iyi hissetmek için eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum :) Kaşlarım mı gözüme batıyor, flormar kaş kalemi ile boşluklarını dolduruyorum. Bazen biraz rimel, biraz allık bitti gitti. Ev hanımı da olsak, evden çalışıyor da olsak, kendimizi unutmamalıyız diyorum ben .

Bu arada fazla kilo almayalım,yediğimize içtiğimize dikkat edelim de çay yanına bir kurabiye de mi yemeyelim, yulaflı şekersiz kurabiyemden istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. çok beğenilen kurabiyemin tarifine de yine buradan bir tıkla ulaşabilirsiniz.

Güzel ve afiyet dolu günlere, sevgiler.. 






Yorumlar

  1. kaş kalemine benimde ihtiyacım var, hafta sonu bir flormar stand ziyareti yapayım öyleyse... aldıklarınızın hepsini iyi günlerde kullanın... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim, sadece oje isterseniz, şokta var, ben gördüm şok oldum :p
      Sevgiler :*

      Sil
  2. Bende flormardan yakın zamanda yapmayı dşünyrm çok iyi oldu bu yazı :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.
      Ben aslında ilk olarak pembe kapaklı toz pudralara vurulup standa gittim ama onları kullanması biraz zor geldi, vazgeçtim klasik tipteki pudralardan aldım. Flormarın hiç allığını denemedim, onu da merak ediyorum.

      Sil
  3. Bu seriden baya bende aldım yazısını yazmak istiyordum :) Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Ojelerden mi aldınız sizde?

      Sil
  4. Emeğine sağlık Dilek.Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Ece Abla, sevindim seni gördüğüme.
      Açık tenli olup kaş göz çok belirgin olmayınca, bu malzemeler özel ilgi alanıma giriyor :D

      Sil
  5. This is so inspiring! I love the post:)

    irenethayer.com

    YanıtlaSil
  6. Full color ojeler çok füzel
    Sevgiler
    http://nypdsena.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ben de çok sevdim :) en çok da hop diye tek katla sürülmesini

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantra Nedir? Ne İşe Yarar?

Bilmem Kaç Adımda Tuvalet Eğitimi...Bez Bırakma Denemeleri ve "Mutlu Son" :)

Evde Sağlıklı Çikolata Yapımı