İlaçsız Sinüzit Ağrısı Nasıl Geçer?

Feci bir baş ağrısı, ağrı kesici ile de geçmeyen türden. Merdivenlerden zıplayarak inerken daha da mı ağrıyor? Dişleriniz, gözleriniz hatta kaşlarınız mı ağrıyor? Evet sinüzit olmuşum. Tedavi antibiyotik.. 


Şöyle bir düşündüm de antibiyotik alınca hemen rahatlama oluyor mu? Hayır, olsa bile geçici, mucizevi değil artı benim gibi  mideniz hassassa.. Ki  çoğu kişinin hassas, malum antibiyotiğin bağırsak florasına verdiği zararı artık çok kişi biliyor. O zaman önncceeee doğal yöntemler, ev reçeteleri, "kocakarı" ilaçları onlar olmazsa fayda sağlamazsa geçmezse mecbur. Püf noktası o evde tedavi yönteminin kaş yaparken göz çıkarmıyor olması gerek .. Bu kısım önemli.
İbrahim Saraçoğlu diyor ki evde kolayca yapılan papatya buharı maskesi ile ağrılardan ve dahası ağrının kaynağı sinüzitten kurtulmak mümkün. Kendisi Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı olmuş bir profesör ben de danışıp, önerisini uygulamaya karar verdim. Hem papatya suyu ile buharın cilde faydası da var ;) Gözenekleri genişletip siyah noktaları azalttığı, cildi yumuşattığı, parlatıp temizlediği  yönünde rivayetler var zaten buhar yaparken cildinizde de burun kanallarınızda da rahatlamayı hissedeceksiniz. 
Ben ilk kür seansımdayım şimdilik iyi gibi sanki bir ağrı kesici almış gibi rahatladım.

Teşekkürler Sarı Papatya  :)





İşte kür; 

Yaklaşık yarım litre suyu bir tencerede kaynatın. 1 avuç kurutulmuş kır papatyasını (büyük papatya olmaz) kaynamakta olan suyun içine atın.Uygulanışı : Başınızı havlu ile örterek, yüzünüzü buharına tutarak burnunuzdan nefes alıp verin.Bu uygulamayı 5 dk uygulayın. 5 dakika tamamlandıktan sonra yarım saat ara verip tekrar beş dakika aynı şekilde başınızı havlu ile örterek uygulayın.Ertesi gün aynı şekilde 5 dakika uygulayıp yarım saat ara verin ve tekrar 5 dakika uygulayın.Akıntının gelmeye başladığı gün 3 gün ara verin.Papatya kürünü Sinüzit tamamen kuruyana kadar uygulanması gerekir. Papatya kürü uygulamasının yarım bırakılması halinde sinüzit tekrar edebilir(miş).

Şifa olsun..Umarım işe yarar 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantra Nedir? Ne İşe Yarar?

Evde Sağlıklı Çikolata Yapımı

Diyetkapımda ile ilk detoks denemem