Sen de Korkma Vazgeçme ve "Şarkını Söyle"

Sizlere yeni vizyona giren (yani dün) çocuklarınızla birlikte gideceğiniz harika bir çocuk filmi önerisinde bulunacağım. Film kadrosunun tamamının hayvanlardan oluştuğu, ana fikrinin bana göre "Başarmak için vazgeçme" olan içinde çokca olumlu güzel mesaj barındıran ve 2 saate yakın süren ama gördüğüm kadarı ile çocukların sıkılmadan keyifle izlediği bir film. Müzikal-komediye müzikal seviyorsanız özellikle bayılacaksınız. Oğlunuz, ya da kızınız Örümcek Adam, Hulk, Captain Amerika gibi Marvel karakterleri ile bezeli filmleri  seviyor, beğeniyor ise belki sıkılabilir :) Ama
biz çok sevdik.





Geçtiğimiz Perşembe Melinasmom yani Merve Öztürk'ün davetiyle Ece ile  Şarkını Söyle çizgifilm animasyonunu izlemek için Akmerkez Cinemapink'e gittik. Melinasmom yani Melina'nın annesi Merve Öztürk kim derseniz? Kendini çocuğuna adamış, okuyan, araştıran ve  özellikle çocuklar olmak üzere çok konuda yazan sevilen ve çok tanınan bir blogger, güzel ve genç bir anne tatlı kızı sevimli Melina'da vizyonda olan Görümce'de oynamış küçük bir oyuncu artık :) Sosyal medyada gezinen, blog yazılarını okuyanlar, bloggerlar zaten onları tanıyor ama belki tanımayanlar vardır diye kısaca açıklamamı da yaptıktan sonra filme devam edelim.



Kafaca dolu ve de yorgun olduğum günlerin üstüne bu filme gitmek kızımın kıkır gülüşü, kahkaları eşliğinde, güzel müziklerle bezeli bu filmi izlemek çok iyi geldi.



Akmerkez Cinemapink nasıldı derseniz, bizim filmi izlediğimiz salon harikaydı çocuklara özel boylarını yükseltip daha rahat film izlemeleri için hazır bekleyen minderler, isteyene ikili rahat koltuklar ve geniş koltuk arası mesafeleriyle ferah ferah izledik.

Tekrar filme dönüp, fırsatını bulursanız mutlaka gidin, kafanızı boşaltın ve hoşça duygularla ayrılın sinemadan.

Filmin mesajlarından biri olan "hayallerinden vazgeçme, cesur ol" vurgusu çocuklara da kendimize de aşılanabilecek güzel bir mesaj.

Animasyon da gerçek hayattan pek çok vurgu var.Yetneği olan ama yeterli cesareti olmadığı için kendini baskılayanlar, hayatını değiştirmek isteyenler ama cesaret edemeyenler, koşullarını zorlayıp değişimi yaşamanın mümkün olduğunu gösterenler, ve daha pek çok şey.. Ev hanımlarının günlük ev işleri ve çocuk bakımları ile boğuşurken kendilerini nasıl kaybettikleri sahne favorilerimden biriydi. İçindeki ışığı parlatıp ortaya çıkart diyor filmde.
Utanma!
Vazgeçme!
Kim ne derse desin!
Her zaman sizi beğenmeyen, hoş görmeyen, aşağı çekmeye çalışan birileri çıkacaktır. Onları başarılarınızla utandırın diyor Şarkını Söyle.

Bu arada Akmerkez Yılbaşı için çok hoş süslenmiş, yolunuz o tarafa düşerse mutlaka uğrayın ve bırakın Yılbaşı ruhu sarsın içinizi :)) Akmerkez içinde bir de WEPUBLIC var, burada 1 tl karşılığında kendiniz! de 2 kat aşağı kaydıraktan kayabilirsiniz! Ben cesaret edemedim :) Neden 1 TL derseniz, o para da WWF için Nesli tükenmekte olan hayvanlar yararına toplanıyormuş.



Akmerkez'de Yılbaşı Süslemeleri-Wepublic(içinde kaydırak olan mağaza kompleksi)
Akmerkez Wepublic

Akmerkez Wepublic
Akmerkez Wepublic

Bol mesaj içerikli yazımın sonuna gelirken, beni İnstagram (thegoodwishblog) ve Blog hesabımdan takip etmeyi ve yazımı beğendiyseniz, sevdiyseniz arkadaşlarım da okusun derseniz paylaşmayı unutmayın diyerek bol bol sinema, tiyatro, kitap okumalı ruhumuzu zenginleştirecek aktivitelerle dolu, huzurlu, mutlu günler dilerim.


Dip Not: (Bence çocuk filmlerinde çocuklar için  ya da onları götüren ebeveynlere özel bir indirim olmalı . Çünkü malumunuz bilet fiyatları ortalama 30 tl, e gidince mısırıydı içeceğiydi 4 kişi bir sinema filmine gitmek 200 TL'ye yakın tutuyor. İsteyen herkes çocuğunu alıp sinemeya gidebilmeli. Buradan yetkililere sesleniyorum, biraz indirim artık kim duyarsa :) Kim paylaşırsa.)
















Yorumlar

  1. Güzel mesajlar veriyormuş film :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar ,
    Blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım bende bloguma beklerim :)
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,çok hoş bir bloğunuz var.Blog yorum etkinliğinden geliyorum.Sizi takibe aldım bloğuma beklerim.www.stilklavuzum.com

    YanıtlaSil
  4. Sizde yine ucuz fiyatlar bizim en ucuz 12 eurodan basliyor 3 boyutlu ya da imax ler 20euroyu bulabiliyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantra Nedir? Ne İşe Yarar?

Bilmem Kaç Adımda Tuvalet Eğitimi...Bez Bırakma Denemeleri ve "Mutlu Son" :)

Evde Sağlıklı Çikolata Yapımı