Tatil Öncesi Decathlon'a Gidilir

Yani öyle olursa iyi olur :) Çünkü tatilde ihtiyacınız olabilecek ne varsa Decathlonda en uygun, en kaliteli, en cool haliyle sizi bekliyor olacak.  Antalya tatili öncesi, Decathlon'dan uv korumalı tshirtlerimizi alıp tatile gitmedik diye çok hayıflandığım için blogumda yazıp tatilcilere öneride bulunmak istedim. Özellikle de çocuklu ailelere ve tabi beyaz tenlilere. Bilhassa güneyde güneşin etkisi malum. Ne kadar 50 koruma faktör de sürülse, bi şekilde tesiri azalıyor ve hiç bir koruma kapalı kumaşların yerini tutmuyor. Ufaklığa geçen sene büyük beden uv korumalı tshirt aldığım için onun kıyafetlerde, güneşlenmesinde sorun yaşamadık ama abla Antalya güneşinde baya yandı.




Kuzuları korumak, bir sonraki tatil için hazırlıklı olmak için geç de olsa Ataşehir Brandium AVM'deki geniş DECATHLON mağazasının yolunu tuttuk. Aradıklarımızı ve çok daha fazlasını da bulduk tabi ki. Mağaza içerisinde ufak olan bile kendi gereksinimlerini kendi seçti, kamp alanı eşyaları kısmında, masaya oturdu bi güzel oyun oynadı. Alışveriş sonunda devasa kuyruk bir an aldıklarımızı bıraktırmayı düşündürtse de birden trafik açıldı, sıranın sonuna geldik. Çevreci projeler dahilinde poşeti ücretli yapmışlar. Çevreci zihniyete sahip olduğum halde 1 poşet üzerinin ücretlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum hala.

Her neyse, benim gibi mağazaya gidemedim diye boşuna üzülmeye de pek gerek yok, çünkü www.decathlon.com.tr gibi bir de online alışveriş siteleri mevcut. Oturduğunuz yerden kıyaslayarak, yorulmadan, kasada sıra beklemeden ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz.



Deniz ayakkabıları, şort mayosu, uv korumalı tshirtü ve sepet dolusu topu ile bizimki :)

Yetmemiş daha bakıyor :) 3 TL'ye çok güzel toplar bu arada :) Tabi ki hepsini almadık :)

Bu maske çok hoştu burundan nefes alma imkanı sağlıyor, klasik eski tip deniz maskelerinden daha uzın süre nefes tutabilyormuşsunuz.fiyatı 130 TL, ismi easybreath 

Ben de bu kamp tipi masaya bayıldım. Çok eğlenceli

Sırt çantalarına da aklımız gitti, havaalanlarında daha az vakit geçirmek adına, uçağa valiz yollamadan. Sırtında herşeyi taşısan mı diye düşündük, de ben biraz daha düşüneceğim :) Malum genelde eşyası daha çok olan bayanlar oluyor :)

Özellikle çocuklar olunca tatile çıkmadan ne almalı, nereden almalı çok düşünülür konuşulur. Bu mağaza kompleksinde sadece çocuklar değil her aile bireyine, her çeşit zevke göre, hatta her tatil çeşidine göre çok fazla malzemeyi bir arada bulmak mümkün. Sloganlarını da seviyorum  "Herkes için spor, spor için herşey". Ee tatil de alışveriş de bir spor değil mi :D

Memnun kaldığım ürün, mağaza, marka ve her türlü kurum ve kuruluşu paylaşmayı birilerine faydası olur düşüncesi ile de yayınlamayı seviyorum.

Okuduğunuz ve beğendiğiniz yazılarımı paylaştığınız için şimdiden  teşekkürler .
Sevgiyle takipte kalın ;)




Yorumlar

  1. Açıldığından beri bizim de sevdiğimiz bir mağaza. Çeşit bol. Bazen pahalı olsa da uygun ürünler bulmak da mümkün...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. İnternetten sipariş imkanı olması da iyi:)
      Sevgiler ;)

      Sil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş, çok şekerler resmen yazıya renk katmış fotoğrafları çocuklarınızın. Decathlon'u sevmemek imkansız sanırım en son arkadaşlarımla gittiğimizde içeride voleybol maçı yapıyorduk neredeyse :D insan kendini kaptırıyor. Bir de baya ucuz sırt çantaları vardı orada renkli renkli, gerçekten güzel bir yer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Benim de kamp yapasım geldi, kamp eşyalarını görünce .

      Sil
  3. Faydalı bir yazı :) Bana da beklerim 😁

    YanıtlaSil
  4. Bu yıl tatil planlarımızı iptal etmek zorunda kaldık.Bir sonraki sefer için aklımızda olsun♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah en kısa zamanda yeniden tatile gidersiniz. Sevgilerimle

      Sil
    2. İnşallah en kısa zamanda yeniden tatile gidersiniz. Sevgilerimle

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mantra Nedir? Ne İşe Yarar?

Bilmem Kaç Adımda Tuvalet Eğitimi...Bez Bırakma Denemeleri ve "Mutlu Son" :)

Evde Sağlıklı Çikolata Yapımı